Bereidwillige Margay (Ilona Nilis)

Ik ben 21 jaar oud
Ik studeer Sociaal werk
Ik ben al 15 jaar bij de scouts, waarvan 2 jaar als hoofdleiding

GSM: 0471 91 48 95

Totem: Bereidwilige Margay

De Margay is familie van de katten en is een uitgesproken bosbewoner. Men zegt dat hij klimt zoals de apen. Wat de Margay allemaal kan is ongelofelijk. De stunts die hij soms uitvoert in de bomen zijn het zien waard. Hij kan met gemak ondersteboven hangen, aan 1 poot of zich rond een tak wikkelen. Hij springt soms schijnbaar doelloos van een tak maar komt toch altijd terecht. Vanaf dat één poot een tak raakt, kan hij zich daaraan vastklampen en zo blijven hangen. Het zijn dus echte acrobaten. Ze zijn levendig en zeer behendig. Margays kunnen moeilijk stil zitten.

Spitsvondig Roodborstje (Thijs Witters)

Ik ben 23 jaar oud
Ik studeer Master in de culturele studies
Ik ben al 12 jaar bij de scouts, waarvan 2 jaar als hoofdleiding

GSM: 0491 59 08 66

Totem: Spitsvondig Roodborstje

Dit vogeltje toont zijn vrolijke en opgewekte aard bij iedere gelegenheid. Het is voorzichtig. In de omgang met anderen toont het Roodborstje soms plagerige neigingen. Zijn zang is melodieus en heeft een melancholieke toon.

Bergbever (Joris Ganne)

Ik ben 19 jaar oud
Ik studeer Handelsingenieur
Ik ben al 12 jaar bij de scouts

GSM: 0491 63 52 54 

Totem: Bergbever

Dit actieve knaagdier waagt zich nooit ver van zijn hol. Het is ordelijk en vlijtig. Het duldt zowat alle dieren in zijn territorium, zolang ze geen kwade bedoelingen hebben. Als de Bergbever moeilijkheden ondervindt, is hij standvastig en inventief. Hij geeft zelden op voor hij een oplossing heeft gevonden. In een vertrouwde omgeving is de Bergbever rustig.

Torenvalk (Ruben Jorissen)

Ik ben 18 jaar oud

Ik studeer Toepgepaste Economische Wetenschappen (TEW)

Ik ben al 13 jaar bij de scouts

Mail: ruben[at]juventazonhoven.be

GSM: 0477 35 22 70

Totem: Torenvalk

Vanwege zijn gezellige aard en de zorgzaamheid voor zijn jongen krijgt deze vogel veel sympathie. Hij is snel, behendig en niet vlug vermoeid. De Torenvalk gedraagt zich moedig en flink. Hij is een geduchte rover, maar dat vergeet men snel omdat zijn stijl bewondering afdwingt. De Torenvalk heeft een sierlijke vlucht en is een echte acrobaat op dat gebied. Hij is erg opmerkzaam. De Torenvalk is krachtig en moedig.