Meisjotterij 4 - 5 Mei 2019

Wat is Meisjotterij?

Meisjotterij is een tweedaags minivoetbaltoernooi tussen allerhande jeugdbewegingen (leiding, oud-leiding of de oudste leden > 17 jaar).

 

Op zaterdag neem jij en je ploeg het op tegen de vier andere ploegen van jullie reeks. Op zondag spelen jullie dan nog enkele wedstrijden en eventueel de finale om te beslissen op welke plaats jullie zullen eindigen. Zondagavond is er de prijsuitreiking waar maar liefst 8 ploegen kans maken op één van de bekers. Zo zijn er bij zowel de mannen als de vrouwen competitie prijzen voor de 3 beste ploegen. De volgende fel begeerde beker is de fair play beker, deze gaat naar de ploeg die gedurende het hele weekend sportiviteit en amusement op het veld op de eerste plaats heeft gezet. Tot slot is er ook nog de zuipbeker, voor de sterkste ploeg naast het veld.

Ploegen

Jongensploegen: er is plaats voor 20 ploegen. Jullie spelen in totaal tot 7 wedstrijden.

 

Meisjesploegen: er is plaats voor 8 ploegen. julie spelen in totaal 7 wedstijden. Elke ploeg bestaat uit 6 - 7 man (reserve).

 

Uiteraard zijn alle supporters, entourage (trainer, sponsor, voorzitter, kinesist), ouders, sympathisanten meer dan welkom.

Inschrijven (nog niet mogelijk)

Je kan inschrijven totdat alle plaatsen volzet zijn, wacht dus niet te lang. Je bent ingeschreven wanneer je 35 euro waarborg (voor 1 ploeg) stort op rekeningnummer 735-030319 -659.

 

Je vermeldt: - Naam van je jeugdbeweging of van je ploeg - "J" jongensploeg of "M" meisjesploeg - Naam, adres, gsm en mailadres van de ploegverantwoordelijke

 

De waarborg krijg je terug bij de prijsuitreiking op zondagavond, als je alle wedstrijden gespeeld hebt.