Kabouters

Wie zijn ze en wat doen ze ?

Kabouters gaan op ontdekking in de wereld die hen omringt. Deze meisjes krijgen op de scouts de kans om kampen te bouwen, vuur te maken... Bij die speurtocht kleuren ze alles met hun fantasie. Kabouters laten zich maar al te graag meeslepen in een verhaal.

Pony (Stéphanie Minten) - takleidster

Ik ben 20 jaar oud
Ik studeer Biomedische Wetenschappen (3de bachelor)
Ik ben al 5 jaar bij de scouts

totem: Pony

Dit kleine paard staat bekend om zijn kracht en uithoudingsvermogen. Hij is levendig, wakker, beweeglijk en schrander. Zijn bewegingen zijn bevallig en statig. De Pony is bijzonder alert en taai en hij kan zich goed verdedigen. Soms is hij een tikje eigenwijs. De Pony is vreedzaam en goedaardig tegenover andere dieren, zolang ze hem geen kwaad doen.

Vredelievende Koala (Gunder Lemmens)

Ik ben 21 jaar oud
Ik ben een Servicedesk medewerker bij Auva (Zonhoven)
Ik ben al 7 jaar bij de scouts

Dit buideldier is rustig. De Koala draagt zorg voor zijn jongen. Hij is grappig, verdraagzaam en aanhankelijk. De Koala hecht zich gemakkelijk.

Damhert (Daan Vaes)

Ik ben 18 jaar oud
​Ik studeer 7e jaar Kinderzorg
Ik ben al 10 jaar bij de scouts

Het Damhert is klein, ongedurig en onrustig. Het leeft in grote groepen, tenminste als de omstandigheden het toelaten. Het merendeel van de tijd leeft het Damhert in roedels. Het stelt zich dan verdraagzaam op ten opzichte van soortgenoten. Het Damhert is speels en vrolijk, maar niet zo schuw en voorzichtig als andere herten.

Ward Borghoms

Ik ben 19 jaar oud
Ik studeer Rechten
Ik ben al 6 jaar bij de scouts