Woudlopers

Woudlopers

Deze knapen zijn dol op ravotten en kampen bouwen, maar ze leren ook graag bij. Dat sjorren en vuur maken zien zij ook wel zitten. Al spelend ontdekken ze hoe ze hun plan moeten trekken in de natuur.

Bij (Tannekin Coninx) - Takleidster

Ik ben 20 jaar oud

Ik studeer Taal- en letterkunde Engels-Latijn

Ik ben al 5 jaar bij de scouts

De Bij is een sociaal insect. Hij werkt hard en is altijd bezig. Bijen hebben hierbij een duidelijke taakverdeling. De Bij pikt snel zaken op door ouderen te observeren en leert al doende. Hij is altruïstisch. Wat hij ook doet, het is steeds gericht op het welzijn van anderen. Een Bij is toekomstgericht.

Steppelemming (Fien Geers)

Ik ben 20 jaar oud

Ik studeer Sociaal Werk

Ik ben al 4 jaar bij de scouts

Dit knaagdier heeft een lange dichte vacht. De Steppelemming is vooruitziend en gaat met overleg te werk. Hij is klein, maar zeker niet kwetsbaar. Hij is opgewekt, speels en vrolijk. De Steppelemming vertoont geen agressief gedrag, ook niet tegenover andere dieren. Hij is uitermate nieuwsgierig. Hij is bouwlustig, maar niet altijd werkzaam. De Steppelemming leert snel, vooral door ervaring.

Bergbever (Joris Ganne)

Ik ben 19 jaar oud

Ik studeer Handelsingenieur in de beleidsinformatica

Ik ben al 12 jaar bij de scouts

Totem: Bergbever

Dit actieve knaagdier waagt zich nooit ver van zijn hol. Het is ordelijk en vlijtig. Het duldt zowat alle dieren in zijn territorium, zolang ze geen kwade bedoelingen hebben. Als de Bergbever moeilijkheden ondervindt, is hij standvastig en inventief. Hij geeft zelden op voor hij een oplossing heeft gevonden. In een vertrouwde omgeving is de Bergbever rustig.

Toon Telen

Ik ben 17 jaar oud

Ik studeer Latijn-Wiskunde 

Ik ben al 11 jaar bij de scouts

Nico Nilis

Ik ben 17 jaar oud

Ik studeer Toegepaste Beeldende Kunst (TBK)

Ik ben al 11 jaar bij de scouts